Wat doen wij

Een nieuwe dakkapel, kozijnen vervangen, een nokverhoging of het isoleren en vervangen van uw dakpannen. HAJÉ Verbouw is gespecialiseerd in verschillende renovatie-, restauratie- en verbouwingswerkzaamheden – zowel binnen als buitenshuis. Ook uw badkamer, keuken en aanbouw knappen wij vakkundig en zorgzaam op. Liever een nieuwe schuur, pui of complete renovatie van uw appartement, huis of bedrijfspand? Wij hebben ervaring met zowel particulieren als zakelijke klanten en garanderen een soepele verbouwing.

Wij staan voor werk van hoge kwaliteit, een enthousiast team van professionals en laagdrempelig, persoonlijk contact. Op deze manier weet u wat u kunt verwachten en kunnen wij snel en efficiënt ons werk doen. Daar heeft iedereen wat aan! Daarnaast onderhouden wij uitstekende relaties met architecten, elektriciens, stukadoors en loodgieters. Hierdoor kunnen wij uw gehele verbouwing overnemen en organiseren. Onze focus ligt op het ontzorgen van de klant en het leveren van kwaliteit. Op deze manier geniet u van een stress-vrije verbouwing en een prachtige, vernieuwde woning.

Neem een kijkje in ons portfolio voor een overzicht van onze werkzaamheden en projecten. Hier vindt u onder andere dakkapellen, appartementen, kozijnen, keukens en aanbouwen in en rondom Dordrecht. Meer weten over wat wij kunnen betekenen voor uw verbouwing of renovatie? Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat!

HAJ? Verbouw – veelzijdig in renovatie & onderhoud
Scroll naar boven